Schoonebeek - Den Haag info@brendesign.nl

WordPress Webdesign 

Goed vindbaar, doelgericht design én een makkelijk Content Management Systeem.

Een website laten maken door BrenDesign? Ik ontwikkel professionele websites voor bedrijven, organisaties, ZZP bedrijven en starters. De websites die ik oplever zijn doelgericht vormgegeven, eenvoudig zelf te beheren met WordPress als zogeheten Content Management Systeem (CMS) en zijn optimaal vindbaar in zoekmachines als Google.

Je wilt een website laten maken, maar weet nog niet precies hoe de website eruit moet gaan zien en wat er precies op moet komen te staan? Ik help je graag. Samen gaan we bekijken wat voor soort website je nodig hebt. Een website voor een evenement, een website voor je bedrijf, een website voor een project. Wat voor soort website het ook wordt, we hebben regelmatig contact met elkaar en je wordt betrokken in elke stap van het proces. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je zoekt én nodig hebt.

Vrijblijvend een afspraak maken?

BrenDesign

E: info@BrenDesign.nl

Optimaal vindbaar

Je website goed vindbaar in zoekmachines

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de website goed geïndexeerd wordt door zoekmachines als Google. Hierdoor is de website goed voor vindbaar voor potentiële klanten.

Doelgerichte vormgeving

Gericht op de gewenste actie!

Je website wordt doelgericht vormgegeven. Dat houdt in dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken en direct actie kunnen ondernemen. 

Content Management Systeem

Zelf je website beheren

Ik ontwikkel websites met WordPress als Content Management Systeem (CMS). Je kunt zelf je website onderhouden a.d.h.v. een praktische instructie. O.a. pagina’s, afbeeldingen en nieuws toevoegen.

Vormgeving en functionaliteit op maat

Elke website die ik bouw ontwikkel ik op maat met een unieke vormgeving, functionaliteiten en mogelijkheden. De website en deze functionaliteiten bouw ik in het geavanceerde WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites ter wereld. En met een goede reden: het beheer is gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief. Daarnaast zijn er voor WordPress een enorme hoeveelheid functionaliteiten/ plug-ins beschikbaar, waardoor veel standaard oplossingen snel te realiseren zijn. Met WordPress als Content Management Systeem kun je je eigen website heel eenvoudig bijhouden en optimaliseren. Met dit CMS verzeker je je van een stabiel, snel en veilig website beheersysteem dat door tienduizenden bedrijven wordt gebruikt.

Optimaal geschikt voor mobiel

Bijna onnodig om te melden, maar omdat ik er toch nog vragen over krijgen meld ik het toch. Elke WordPress website die ik bouw wordt gebouwd met een zogeheten responsive design. Een website ontwikkelt volgens deze principes passen zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm (PC, MAC, mobiele telefoons én tablets). Hierdoor past het design zich optimaal aan op het scherm van de gebruiker. Optimaal gebruikersgemak voor mobiele bezoekers.

Tarieven

Wat een website gaat kosten is niet te zeggen. In een persoonlijk gesprek kunnen we in kaart brengen wat je nodig hebt en wat de uiteindelijke investering wordt.

Het proces

Voordat ik ga bouwen neem ik contact met je op om samen het doel en de doelstelling van de website met je te bespreken. Op basis van jouw inbreng en mijn ervaring wordt de website vormgegeven en ontwikkeld. Voordat de website online gaat krijg je uiteraard de mogelijkheid om het design te keuren. Een website bouwen doe je niet zo maar even. Daarom bied ik ondersteuning bij elke stap. Ook na oplevering van je site blijf ik je ondersteunen.

error: Content is protected !!