Schoonebeek - Den Haag info@brendesign.nl

Terug van weggeweest…

6 februari 2018 Brendesign 0 Comment

Je zult je vast afgevraagd hebben waarom ik de laatste tijd geen blogs heb geschreven en er weinig nieuwe foto’s van mij op Instagram zijn verschenen. Ik had het namelijk druk met allerlei dingen regelen voor mijn eigen huisje, sausen, schilderen, kasten in elkaar zetten, shoppen, noem maar op. En daar zat helaas ook ander halve week zonder internet bundel tussen want die loopt snel leeg als je het niet in de gaten hebt – lees veel youtube kijkt -.

Eigen woning

Naast dat je je huisje natuurlijk leuk in wilt richten, waar dus nog best wel veel shop tijd in gaat zitten komt er nog zoveel meer bij kijken. Verschillende instanties moeten natuurlijk op de hoogte gesteld worden dat je bent verhuisd, je wilt natuurlijk lekker warm zitten in je nieuwe huisje en je wilt natuurlijk lekker blogs schrijven en ontwerpen 😉 Maar daarnaast moet je natuurlijk ook rekening houden of alles wel goed bij elkaar past. Past die grijze bank bijvoorbeeld wel bij die witte tafel die je een paar maand geleden al op de kop hebt getikt. Wat voor stoelen wil je er bij? Die van de grote Zweeds meubelgigant of die leuke houten die je op marktplaats hebt zien staan.

Voor jezelf kiezen

Met al het bovenstaande heb je dus al een enorme lijst waar je rekening mee moet houden. Het lastige is dat je je eigen stijl moet volgen. Wat wil ik? Wie ben ik? Met die visie moet je proberen om je eigen huis je in te richten. Jij moet er tenslotte wonen. Ik zal je heel eerlijk zeggen ik vond dat enorm lastig. Ik ben rond gaan kijken op verschillende websites en heb ik een moodboard gemaakt.

En wat is er nou leuker om inspiratie op te doen en lekker ouderwets te gaan knippen en plakken?

Andere richting

Als je je eigen huisje hebt ben je totaal op jezelf aangewezen. Zo moet ik nu elke avond mijn eigen prakkie koken, de was optijd doen, zorgen dat de hagelslag op voorraad blijft, rekeningen betalen en nog veel en veel meer. Ik ben mij af gaan vragen welke richting ik op wil met mijn leven, en heb een belangrijke beslissing gemaakt: ik heb mijn vaste baan opgezegd en heb voor mijzelf gekozen. Ik wil in de komende jaren mijn passie gaan volgen en mijn hart volgen. Wat betekend dat ik er meer op uit wil gaan trekken om te fotograferen, veel meer te gaan ontwerpen een netwerk op bouwen en natuurlijk heel veel websites ontwerpen. Je kunt dus veel meer BrenDesign gaan verwachten 😉

Liefs Brenda

leave a comment

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: