HUISSTIJL

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van jouw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen.

Dit zorgt voor (her)kenbaarheid van jouw onderneming.

LOGO

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. 

Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van jouw bedrijf om een goede eerste indruk te maken. Het is een blikvanger die in één oogopslag laat zien waar jij voor staat.

VISITEKAARTJE

Waar jouw website het online visitekaartje van jouw bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk dat het visitekaartje aansluit bij jouw identiteit en de huisstijl van jouw onderneming.

 BRIEFPAPIER

Het ontwerp van briefpapier is een logisch vervolg op de ontwikkeling van een logo en/of visitekaartje. Het briefpapier komt regelmatig onder ogen van jouw klanten, afnemers en leveranciers. 

ENVELOPPEN

Een envelop is vaak het eerste wat jouw (potentiële) klant ziet. Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt en dus is het erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden.

FLYER

Een flyer zet je niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer. Want op welke kleuren leg je de accenten? Welke foto’s kun je het beste gebruiken? 

Heb je speciale wensen die je niet op de website bent tegengekomen? En bent je benieuwd wat er mogelijk is? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.

Meer informatie?

error: Content is protected !!