Collect moments, not things

6 september 2017 Brendesign 0 Comment

Vroeger droomde ik er al van, vliegen! Hoe gaaf zou dat zijn, even letterlijk in vogelvlucht over de wereld vliegen met de ondergaande zomerzon op de achtergrond.

Op mijn dertiende is het dan zover, het telefoontje dat ik gewonnen heb met een prijsvraag. Ik kijk mijn vader met grote ogen aan, echt waar? We bellen nog een keer en ja hoor een week later hebben we de twee waardebonnen in de bus. Wow wat gaaf, mijn droom gaat gewoon uitkomen!

Twee keer is scheepsrecht

Een paar jaar later win ik nogmaals een ballonvaart en ik kan mijn geluk niet op. Weer mag ik dat mooie moment meemaken en dit keer neem ik ook zeker mijn camera mee voor wat mooie plaatjes. Ik moet mij melden bij de plaatselijke voetbalclub en krijg instructies met welke ballon ik mee mag. Ondertussen zijn ze achter mij al allerlei voorbereidingen aan het treffen zodat we straks veilig op kunnen stijgen.

De ballon die iets verderop in het gras ligt is al klaar voor vertrek. Snel worden de mensen geinstrueerd om over de rand in de mand te klimmen. Binnen enkele seconden zweven ze al boven de boomtoppen. Enthousiast worden ze uitgezwaaid door de mensen op de grond.

Dan is het onze beurt. De ballon is klaar om op te stijgen en ook mijn groepje moet zo snel mogelijk de mand in. Ik heb gelijk een mooi plekje veroverd.

Het uitzicht is net zo fenomenaal als het gevoel. Al snel zweven we boven de boomtoppen. De zwaaien de mensen op de grond ons uit! Wauw. Dit is weliswaar het beste gevoel in mijn leven dat ik ooit gekend heb. Zo vrij, zo mooi en zo hoog. Even vergeet je alles om je heen en zit je met open mond (vliegjes happend) te kijken naar alles wat er onder, naast en boven mij bevindt. Kijkend naar de mensen die speciaal stoppen om te zwaaien naar je.

Dit maak je hooguit 1 a 2 keer mee in je leven

Geniet van dit moment, dat is het enige advies wat ik je mee kan geven voor deze geweldige ervaring. Dit moment maak je misschien maar 1 a 2 keer mee in je leven. En geloof me het is voorbij voordat je er erg in hebt. Geniet daarom zoveel als je kan van al het mooist, boven, naast maar zeker ook onder je.

Liefs Brenda

leave a comment

error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: